Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I - Verkocht

Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!
Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!Hans Vredegoor - Ets en aquatint, Boite Magnique I kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hans Vredegoor (1953)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1992
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen84.5 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage19/40

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.


Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Er zit een kleine scheur aan de onderkant van het blad.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Hans Vredegoor (1953) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10016 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
59 cm
84.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd4-12-2020 om 14:36
Eindtijd15-12-2020 om 21:50
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken