Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee - Verkocht

Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!
Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!Jan Jans - Duinpartij met uitzicht op zee kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Jans (1872-1943)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1800 t/m 1899
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Zeegezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 39 x 49 cm (h x b)
Incl. lijst 43 x 53 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Het aangeboden schilderij toont een fraai gezicht op een duinpartij met in de verte de zee.
Bezichtiging is altijd mogelijk.
Het ophalen van uw aangekochte kunstwerk is mogelijk in Nuenen.
Ingelijste kunstwerken worden met koerier verstuurd, volgens de onderstaande tarieven. Niet gelijste werken zullen met de pakketdienst verzonden worden.
Oneffenheden op de foto's maken onderdeel van de kavel beschrijving. Deze worden niet apart benoemd. Het oplagenummer op de foto kan variëren met het ontvangen oplage nummer.
Conditie
ConditieGoed
Jan Jans (1872-1943)
 
Hoewel de impressionistische schilder Jan Jans in hart en nieren Amsterdammer was zag hij de landschapskunst van de Haagse School als zijn grote voorbeeld. Zijn meest geliefde onderwerpen waren dan ook duinenlandschappen, rivierlandschappen en havens. Jans was van oorsprong huis- en decoratieschilder, maar koos omstreeks 1907 voor een artistieke loopbaan. Als lid van St. Lucas en De Onafhankelijken nam hij veelvuldig deel aan exposities in onze hoofdstad.

Het werk is ingelijst in een handgemaakte, houten lijst met ornamenten.
Het werk is rechtsonder gesigneerd.
Het kunstwerk is in goede staat.
Provenance: Uit privébezit.

Bezichtiging van het kavel is uiteraard altijd mogelijk. Alle contactinformatie kunt op onze eigen website vinden.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .