Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd - Verkocht

Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!Jan van Rijsewijk - Jan van Rijsewijk (1954) Grafiek, Oude boerderij, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Rijsewijk (1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
GesigneerdHandgesigneerd

Grafiek van een oude boerderij. Vervaardigd door Jan van Rijsewijk (1954). Dit werk is genummerd: 4/100. Dit is geschreven aan de linkeronderzijde, direct onder de grafiek. De grafiek is met potlood gesigneerd, aan de rechter onderzijde. De afmetingen van de grafiek zijn: 24 cm x 29 cm. De grafiek is geplaatst in een smetteloze passe-partout en deze is vervolgens ingelijst en voorzien van glas. Inclusief de lijst zijn de afmetingen: 41 cm x 48 cm. Verkeert in een hele mooie staat.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Wapenveld, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWapenveld,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd26-7-2018 om 15:15
Eindtijd2-8-2018 om 21:51
Biedingen (11)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken