Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen - Verkocht

Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen kopen? Bied vanaf 1!
Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen kopen? Bied vanaf 1!Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen kopen? Bied vanaf 1!Jan van Winkel - Ets, Knotwilgen kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Winkel (1951)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1978
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen25 x 37 cm (h x b)
Passe-partout50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage15/30

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQSCH

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan van Winkel (1951) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
60 cm
50 cm
37 cm
25 cm