Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie - Verkocht

Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!Jean Ruiter - C-Print, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jean Ruiter (1942-2005)
Type kunstwerkFotografie
Jaartal1985
TechniekC-Print
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/30

Afmetingen beeld: 40 x 49 cm.


Bevestigd op stevig onderblad.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQKVVAT

Conditie
ConditieRedelijk
In strijklicht strepen op het werk. Het beeld lijkt verschoten/verkleurd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jean Ruiter (1942-2005) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (13)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10016 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
60 cm
50 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd30-7-2019 om 9:51
Eindtijd6-8-2019 om 20:29
Biedingen (4)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken