Johann van den Noort - JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004, zeefdruk. - Verkocht

JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004,  zeefdruk. kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004,  zeefdruk. kopen? Bied vanaf 1!
JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004,  zeefdruk. kopen? Bied vanaf 1!JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004,  zeefdruk. kopen? Bied vanaf 1!JOHANN VAN DEN NOORT, “Gannets in Sunset” 2004,  zeefdruk. kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johann van den Noort (1940)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

JOHANN VAN DEN NOORT originele zeefdruk. Eigen druk in 8 kleuren drukgang in een beperkte oplage van 45 stuks. Gedrukt op 200 gr. eerste kwaliteit houtvrij papier. Hand gesigneerd en genummerd door kunstenaar. Beeldformaat 25 x 55 cm. Wordt eventueel geleverd met certificaat van echtheid. Het werk is niet ingelijst en in nieuw staat.

Normale galerie prijs € 175.-

Informatie kunstenaar:  www.johannvandennoort.nl

Holland Artadvice is al vanaf 1985 actief in het adviseren, bemiddelen en verkopen van beeldende kunst. Inschrijving Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer:05060818. Website: www.hollandartadvice.nl 

Verzend kosten: Per pakket post: € 6.95. Aangetekend € 8,60. In Europa : €15.00. (Eenmalige verzendkosten als u meerdere werken combineert). 

Ophalen: Mogelijkheid om het werk op te halen in onze galerie in de Voorstraat nr. 20 te Kampen, na telefonische afspraak. U betaald dan geen verzendkosten.

Garantie: Wij garanderen dat al het werk origineel is en zoals het omschreven is in de veiling. Omruilgarantie tot 1 jaar na aankoop. 

Vragen: Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op via " Stel de verkoper een vraag" 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .