Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt - Verkocht

Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!
Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!Julius Schmidt- Felling - Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Julius Schmidt- Felling (1835-1920)
Type kunstwerk Beeld / Object
Periode 1800 t/m 1899
Techniek Brons
Stijl Romantisch
Onderwerp Figuren
Afmetingen 18.5 x 6 x 5 cm (h x b x d)
Gewicht 740 gram
Gesigneerd Handgesigneerd

Gepatineerd bronzen beeldje van een jongen die een sigaret rookt van de Duitse kunstenaar en beeldhouwer Julius Schmidt-Felling (1835-1920). In zeer goede conditie en aan de voorzijde gesigneerd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Onbeschadigde conditie
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gouda, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Julius Schmidt- Felling (1835-1920) 

Duits Duits

Geplaatst door  woerro
Lid sinds 2012
459 verkochte items
Alle items van deze verkoper (17)
6
18.5
5