Kees van Dongen - De bedelende violist - Verkocht

Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!
Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!Kees van Dongen - De bedelende violist kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees van Dongen (1877-1968)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1901
Techniek Varia
Afmetingen 31.5 x 24 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Het complete nummer  van het weekblad l' assiette au beurre nr 12. 20 juni 1901.
Inhoud bevat litho's van N. DorvilleKees van DongenHermann PaulLeal de CamaraJossotGoséGil BaërLeteurLéandreCoussensCh. Huard en Jeanniot.
Al deze kunstenaars kregen een podium in het blad om hun talenten te laten zien. Dit is Van Dongen zijn eerste publicatie in dit blad en maakte indruk.
De tekst onder zijn tekening :  " Ik ben geen muzikant en geen zanger. Ik heb honger "
L'assiette au beurre stelde de dagelijkse onderwerpen aan de kaak, waar de politiek nogal eens omheen keek. Beroemd is L'assiette au beurre nr 30, waar Kees van Dongen de kijk op prostitutie aan de kaak stelde.
De litho's in deze editie zijn van een sublieme kwaliteit. Op de voorkant een klein vlekje aan de rechterkant. Dit exemplaar heeft een verstevigde rug.
We verzenden het blad vlak. en aangetekend.
Conditie
ConditieGoed
Klein vlekje op de voorkant en exemplaar heeft een verstevigde rug.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Raamsdonksveer, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,60

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .