Laetitia de Haas - Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets - Verkocht

Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!
Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!Laetitia de Haas - MEIMORGEN - kleurets kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Laetitia de Haas (1948)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

De afmeting van de afbeelding is 18 x 24 en de afmeting van het blad is 48 x 38. De oplage is 84/175 en de ets is uit 1992. Het werk is rechtsonder door de kunstenaar gesigneerd. Het werk kan goed verpakt via PostNL aangetekend worden verzonden voor € 10 (binnen Nederland). Deze kosten zijn voor rekening van de koper.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .