Niet of onleesbaar gesigneerd - Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- - Verkocht

Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!
Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!Byzantijnse Godin -gemengde techniek op perkament- kopen? Bied vanaf 115!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944

Byzantijnse Godin

Het betreft een zeer oude, gedetailleerde en authentieke afbeelding op perkament voorstellende een godin(...?), rijkelijk gedecoreerd met sieraden en links en rechts van 'het altaar' geflankeerd door miniscule mannetjes. De frontale en symetrische stijl doet vermoeden dat het gaat om (vroeg) Byzantijnse kunst. Vanuit de literatuur heb ik helaas de ware identiteit en ouderdom niet kunnen vaststellen.

Het werk is in 1980 professioneel gelijst (niet geopend geweest nadien) door de Amersfoortse kunsthandelaar en verzamelaar Ger van Genderen blijkens een stempel en sticker op de achterzijde. Behoudens enkele vlekjes, verkeert het werk, zeker gezien de ouderdom, overall in prima conditie (zie de foto's).

Beeldformaat 11 x 15,5 cm Lijstformaat: 20 x 27 cm Techniek: gemengd: waterverf, gouache, zilver- en bladgoud Achter passepartout en glas Wordt aangetekend verzonden

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd29-2-2016 om 13:34
Eindtijd5-3-2016 om 13:39
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken