Nissan Engel: Ets, Barcarolle I - Verkocht

Nissan Engel: Ets, Barcarolle I kopen? Bied vanaf 20!
Nissan Engel: Ets, Barcarolle I kopen? Bied vanaf 20!Nissan Engel: Ets, Barcarolle I kopen? Bied vanaf 20!Nissan Engel: Ets, Barcarolle I kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Nissan Engel (1931)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen85 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage8/75

Titel: Barcarolle I
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen passe-partout: 85 cm x 70 cm (Beeld: 69 cm x 54 cm)
Oplage: 8/75
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op papier, achter passe-partout
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQHA

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Nissan Engel (1931)

FransFransIsraëlischIsraëlischAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46837 verkochte items
Alle items van deze verkoper (642)
Pinterest
70 cm
85 cm
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-05-2018 om 17:45
Eindtijd:03-06-2018 om 13:20
Biedingen (1)
IAbma
03 jun. / 13:12
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.