Peter Vos - Geit en vogel

Peter Vos - Geit en vogel kopen? Bied vanaf 150!
Peter Vos - Geit en vogel kopen? Bied vanaf 150!Peter Vos - Geit en vogel kopen? Bied vanaf 150!Peter Vos - Geit en vogel kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Vos (1935-2010)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 62 cm (h x b)
Incl. lijst58 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage37/40
Dit intrigerende kunstwerk van Peter Vos toont een onverwachte ontmoeting tussen een musje en een geit, waarbij de geit een verrassende rol als vervoerder op zich neemt. Het musje, gehuld en schattig, zit rustig op een soort wagen die door de geit wordt voortgetrokken. 


De verbeelding van Vos wordt duidelijk in dit tafereel, waarbij hij speelt met de conventionele rollen van dieren in de natuurlijke wereld. De levendige kleuren en gedetailleerde weergave van de scène trekken de kijker direct in het verhaal, terwijl ze zich afvragen over het avontuur dat deze onwaarschijnlijke duo's samen zullen beleven.

De lijst van het kunstwerk vertoont lichte beschadigingen, wat een charmant contrast vormt met de levendige en fantasierijke afbeelding binnenin. Dit unieke kunstwerk zal ongetwijfeld de interesse wekken op kunstveilingen.nl, waar liefhebbers van Vos' werk en dierenliefhebbers elkaar zullen treffen in bewondering voor zijn creatieve visie.
Conditie
ConditieGoed
Kunstwerk altijd in een lijst gehangen. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leidschendam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd12-4-2024 om 15:15
Eindtijd19-4-2024 om 15:48
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieLeidschendam,  Nederland