Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) - Verkocht

Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) kopen? Bied vanaf 1!
Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) kopen? Bied vanaf 1!Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) kopen? Bied vanaf 1!Saskia Bremer - Zeefdruk, Aldeia (groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Saskia Bremer (1964)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2003
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen29 x 111 cm (h x b)
Passe-partout50 x 131 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage25/180

Oorspronkelijke galerieprijs: €675LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       

QQZW

Conditie
ConditieZeer Goed
Het beeld is in zeer goede staat. Het passe-partout is aan de bovenzijde voorzien van een verf veeg, en de hoeken van het passe-partout zijn rondom licht omgebogen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Saskia Bremer (1964) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (8)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
2508 verkochte items
Alle items van deze verkoper (404)
131 cm
50 cm
111 cm
29 cm