Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh - Verkocht

Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!
Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!Vincent van Gogh - De zes tekeningen van Vincent Van Gogh kopen? Bied vanaf 180!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Vincent van Gogh (1853-1890)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1967
Techniek Varia
Afmetingen 34.50 x 27.50 cm (h x b)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt

Bij de jaarwisseling 1967-1968 heeft drukkerij Vada in samenwerking met Ir. Dr. V.W. van Gogh een map met koperdiepdrukken uitgebracht, in zeer beperkte oplage (voor relaties), aan de hand van de originele tekeningen van Vincent van Gogh. 

De drukkerij bestaat niet meer maar werkte onder meer voor de VARA en het Koninklijk Huis.

De map bevat zes van de acht koperdiepdrukken en bestrijken de gehele periode van het kunstenaarsleven van Vincent van Gogh. Iedere tekening in koperdiepdruk heeft een beschrijving van het werk, in Nederlands en Engels.

Conditie
Conditie
ConditieGoed
De kartonnen map heeft wat ezelsoren maar de tekeningen zijn onbeschadigd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Veldhoek 14 9840 sleidinge, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen België € 10,40

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Vincent van Gogh (1853-1890) 

Nederlands NederlandsFrans Frans

Geplaatst door  hopper
Lid sinds 2017
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
27.5 cm
34.5 cm