Vincent van Gogh (1853-1890)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Vincent van Gogh
Vincent van Gogh (1853-1890)

Vincent van Gogh (1853-1890)

Kunstenaar

Vincent van GOGH (Groot-Zundert 1853 - 1890 Auvers-sur-Oise )

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Vincent van Gogh (1853-1890) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 19 items van Vincent van Gogh (1853-1890) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 54 mensen die Vincent van Gogh (1853-1890) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Vincent van Gogh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vincent van Gogh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vincent van Gogh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vincent van Gogh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vincent van Gogh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vincent van Gogh!

Volg het aanbod kunst van Vincent van Gogh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vincent van Gogh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vincent van Gogh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vincent van Gogh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vincent van Gogh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vincent van Gogh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vincent van Gogh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vincent van Gogh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vincent van Gogh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vincent van Gogh?

Kunst kopen van Vincent van Gogh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vincent van Gogh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vincent van Gogh. Om meer kans te maken om de Vincent van Gogh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vincent van Gogh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.