• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Alexandre Fassianos (1935)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Alexandre Fassianos

Alexandre Fassianos (1935)

Kunstenaar

Alexandre FASSIANOS (Athene, 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Grieks
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Alexandre Fassianos - Litho, ingelijst , “Mythologische voorstelling” – nr. 1 van 50 ex. kopen? Bied vanaf 100!
Alexandre Fassianos - Litho, ingelijst , “Mythologische voorstelling” – nr. 1 van 50 ex.

Grafiek na 1900

Geplaatst doorkunst_ikhebje

Eindtijd22-05-2022 om 15:22

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen71.5 cm x 62.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Alexandre Fassianos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alexandre Fassianos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alexandre Fassianos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alexandre Fassianos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alexandre Fassianos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alexandre Fassianos!

Volg het aanbod kunst van Alexandre Fassianos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alexandre Fassianos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alexandre Fassianos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alexandre Fassianos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alexandre Fassianos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alexandre Fassianos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alexandre Fassianos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alexandre Fassianos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alexandre Fassianos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alexandre Fassianos?

Kunst kopen van Alexandre Fassianos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alexandre Fassianos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alexandre Fassianos. Om meer kans te maken om de Alexandre Fassianos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alexandre Fassianos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.