Heiligenbeeld
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heiligenbeeld
Heiligenbeeld

Heiligenbeeld

Kunstenaar, Designer

Heiligenbeelden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
33
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Heiligenbeeld aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 33 items van Heiligenbeeld verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Heiligenbeeld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heiligenbeeld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heiligenbeeld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heiligenbeeld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heiligenbeeld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heiligenbeeld!

Volg het aanbod kunst van Heiligenbeeld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heiligenbeeld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heiligenbeeld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heiligenbeeld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heiligenbeeld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heiligenbeeld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heiligenbeeld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heiligenbeeld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heiligenbeeld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heiligenbeeld?

Kunst kopen van Heiligenbeeld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heiligenbeeld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heiligenbeeld. Om meer kans te maken om de Heiligenbeeld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heiligenbeeld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.