Kurt Josef Haas (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Kurt Josef Haas
Kurt Josef Haas (1935)

Kurt Josef Haas (1935)

Kunstschilder

Kurt Josef HAAS (Zürich 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Links
Favoriet
filters
Kurt Josef Haas - Twee handgesigneerde zeefdrukken: Fantasie I, II kopen? Bied vanaf 15!
Kurt Josef Haas (1935) Zwitsers Twee handgesigneerde zeefdrukken: Fantasie I, II
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kurt Josef Haas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kurt Josef Haas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kurt Josef Haas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kurt Josef Haas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kurt Josef Haas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kurt Josef Haas!

Volg het aanbod kunst van Kurt Josef Haas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kurt Josef Haas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kurt Josef Haas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kurt Josef Haas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kurt Josef Haas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kurt Josef Haas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kurt Josef Haas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kurt Josef Haas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kurt Josef Haas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kurt Josef Haas?

Kunst kopen van Kurt Josef Haas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kurt Josef Haas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kurt Josef Haas. Om meer kans te maken om de Kurt Josef Haas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kurt Josef Haas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.