Simone Theelen (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Simone Theelen
Simone Theelen (1963)

Simone Theelen (1963)

Simone THEELEN (1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
filters
Simone Theelen - Abstract kopen? Bied vanaf 625!
Simone Theelen (1963) Abstract
TechniekAcryl
Afmetingen135 x 175 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 625
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Simone Theelen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simone Theelen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simone Theelen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simone Theelen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simone Theelen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simone Theelen!

Volg het aanbod kunst van Simone Theelen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simone Theelen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simone Theelen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simone Theelen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simone Theelen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simone Theelen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simone Theelen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simone Theelen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simone Theelen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simone Theelen?

Kunst kopen van Simone Theelen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simone Theelen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simone Theelen. Om meer kans te maken om de Simone Theelen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simone Theelen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.