Jan van den Berg - Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water - Verkauft

Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Malerei

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!
Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water kaufen? Bieten Sie von 375!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Jan van den Berg (1908)
Art des KunstwerksMalerei
Zeitraum1945 bis 1999
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

*Magisch-realistisch geschilderd werk door de kunstenaar Jan van den Berg. Zijn werk is zeer fijnzinnig realistisch en gedetailleerd. 
*Beeldmaat 50 x 60 cm Lijstmaat: 55 x 65 cm. 
*Conditie van het werk is zeer goed. 
*Linksonder gesigneerd en gedateerd met: Berg'84 
*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt. 
Zijn werk was te koop bij de beste galeries en kunsthandels op het gebied van realistische kunst en komt weinig op de markt. 

Zijn eerste solotentoonstelling vindt in 1979 bij Galerie Lambert Tegenbosch in Heusden plaats, waarna zeer veel exposities in binnen- en buitenland volgen. In 1986 heeft hij in Museum Kempenland Eindhoven samen met Ans Markus – met wie hij acht jaar samenwoont in Udenhout – een grote overzichtstentoonstelling in 1989 nogmaals samen met Theo l’Herminez en Gerrit Sol onder de titel Drie realisten uit Brabant. 
Zijn werk is vertegenwoordigd in vele particuliere verzamelingen, maar ook in de collecties van het voormalig Museum Kempenland Eindhoven, Amsterdam Museum, Gemeentemuseum Het Markiezenhof Bergen op Zoom, de gemeente Tilburg, de collectie van de ING Bank en de vaste Mokum Collectie Amsterdam. 

Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Utrecht, Niederlande
SendenAufgrund seiner Größe oder Zerbrechlichkeit ist es nicht möglich, diesen Artikel per Post zu versenden

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Jan van den Berg (1908) 

Niederländisch Niederländisch

Angeboten durch  Strechgel
Mitglied seit 2012
171 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (5)