Jan van den Berg - Jan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water - Vendu

AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!
AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!AcheterJan van den Berg: Olieverf op doek, Pop in het water? Enchérissez de 375!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jan van den Berg (1908)
Type d'œuvre d'artPeintures
Période1945 à 1999
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

*Magisch-realistisch geschilderd werk door de kunstenaar Jan van den Berg. Zijn werk is zeer fijnzinnig realistisch en gedetailleerd. 
*Beeldmaat 50 x 60 cm Lijstmaat: 55 x 65 cm. 
*Conditie van het werk is zeer goed. 
*Linksonder gesigneerd en gedateerd met: Berg'84 
*Verzending is aangetekend, verzekerd en goed verpakt. 
Zijn werk was te koop bij de beste galeries en kunsthandels op het gebied van realistische kunst en komt weinig op de markt. 

Zijn eerste solotentoonstelling vindt in 1979 bij Galerie Lambert Tegenbosch in Heusden plaats, waarna zeer veel exposities in binnen- en buitenland volgen. In 1986 heeft hij in Museum Kempenland Eindhoven samen met Ans Markus – met wie hij acht jaar samenwoont in Udenhout – een grote overzichtstentoonstelling in 1989 nogmaals samen met Theo l’Herminez en Gerrit Sol onder de titel Drie realisten uit Brabant. 
Zijn werk is vertegenwoordigd in vele particuliere verzamelingen, maar ook in de collecties van het voormalig Museum Kempenland Eindhoven, Amsterdam Museum, Gemeentemuseum Het Markiezenhof Bergen op Zoom, de gemeente Tilburg, de collectie van de ING Bank en de vaste Mokum Collectie Amsterdam. 

Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Utrecht, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Jan van den Berg (1908) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  Strechgel
Membre depuis 2012
171 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (5)