Henry Cassiers - Henri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets - Vendu

AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!
AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!AcheterHenri Cassiers - Het Rokin in de winter, aquatint ets? Enchérissez de 250!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Henry Cassiers (1858-1944)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Période1900 à 1944
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Prachtige, grote aquatint ets van de Belgische kunstenaar Henri Cassiers. Met potlood gesigneerd rechtsonder, en genummerd “247” linksonder.  Niet gedateerd maar aan de voorstelling te zien zal de ets vermoedelijk eind 19e / begin 20e eeuw (voor 1915) gemaakt zijn wat ook midden in het werkzame leven van Cassiers valt. Het werk laat het uitzicht zien vanaf het oude Rokin (nog ongedempt) richting de Dam met het oude beurspoortje, gesloopt in 1915, aan de rechterkant.

 

Het werk heeft in een passe-partout gezeten want er is een verkleuring langs de randen, maar dit is niet te zien als weer een passe-partout van dezelfde afmetingen wordt gebruikt. Begrijpelijkerwijs is het blad door de jaren heen wel uniform verkleurd.  De kleuren tussen foto’s 1 en 2 verschillen nogal door het gebruik van twee verschillende camera’s, maar de kleuren van foto 1 zijn het meest natuurgetrouw.

 

Afmetingen: 63cm x 53cm (blad), 60cm x 50cm (ets beeld)

 

Werk kan worden opgehaald in Diemen of op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O. Als dat echt niet lukt, dan kan het werk goed verpakt en aangetekend verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 15 euro, België – 20 euro).

Expédition
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Détails de la vente
Heure de début5-6-2015 à 18:05
Heure de fin13-6-2015 à 21:05
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères