Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam - Verkocht

Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!
Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!Aart van Dobbenburgh - Gracht te Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aart van Dobbenburgh (1899-1988)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1933
Techniek Varia
Afmetingen 48 x 63 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Litho uit 1933 uitgegeven door de Vereniging tot Bevordering van Beeldende Kunsten.Gesigneerd en gedateerd in de steen rechtsonder.Beeldmaat 32,5x46,5 cm.Bladmaat 48x63 cm.Losbladig.

Verzendkosten aangetekend binnen Nederland 12,50 euro.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haarlem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .