Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt - Verkocht

Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!
Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!Annemarie de Groot - Lot van vier zeefdrukken, Vrouwelijk naakt kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Annemarie de Groot (1952)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1994
TechniekZeefdruk
DragerPapier
OnderwerpNaakt
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen31.5 x 25.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage128/150

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.

Conditie
ConditieZeer Goed
De map heeft enkele zeer kleine beschadigingen (vlekjes aan de buitenkant en vouwtjes binnenin). De werken zijn echter in zeer goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Annemarie de Groot (1952) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
2336 verkochte items
Alle items van deze verkoper (385)
25.5 cm
31.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd1-4-2021 om 17:29
Eindtijd11-4-2021 om 21:51
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken