Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Bert Grotjohann - Gemengde techniek op doek, Byzantijns landschap VI - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bert Grotjohann (1939)
Type kunstwerkSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen80 x 100 cm (h x b)
Incl. lijst83 x 106 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Bert Grotjohann heeft een achtergrond als graficus. In zijn schilderijen zien wij dit terugkomen door zijn zoektocht naar een wisselwerking tussen oppervlak en lijn (in al zijn facetten). Dit komt tot uiting door de grote vlakken, die worden onderbroken, en afgewisseld door dunnen lijnen in de voorstelling. Grotjohann's grafische vormgeving is altijd een bepalend en krachtig element gebleven in diens werkwijze, wat bijdraagt aan het eigen karakter van zijn schilderkunst.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Hier en daar zeer minimale vlekjes op het doek.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Bert Grotjohann (1939) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10017 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
106 cm
83 cm
100 cm
80 cm