Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres - Verkocht

Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!
Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!Edouard Joseph Goerg - Ballet danseres kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Edouard Joseph Goerg (1893-1969)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1927
TechniekHoutskool
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen34 x 25.5 cm (h x b)
Incl. lijst60 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Edouard Goerg werd geboren in Sydney Australie waar zijn Franse ouders op dat moment woonden en werkten. Hij had evenwel de Franse nationaliteit en verhuisde op jonge leeftijd terug naar Frankrijk waar hij de rest van zijn leven woonde en werkte. Hij kreeg zijn opleiding aan de Academie de la Palette.
Goerg was behalve tekenaar ook schilder, aquarellist, etser, graficus, illustrator en lithograaf. Kortom, een zeer veelzijdig kunstenaar.
De hier aangeboden tekening is een krachtig, modern werk. In goede staat, kan zo worden opgehangen.
Het werk kan naar keuze van de koper in Den Haag worden opgehaald of per post worden toegezonden. Bij verzending per post is schade voor risico van koper. Verzekering is mogelijk. Verkoper doet zijn best het werk goed te verpakken.
Conditie
ConditieGoed
Deze tekening is helder en niet of nauwelijks verkleurd. Uitgevoerd in houtskool met een paar schaduw accenten in aquarel. Striktgenomen dus een werk in gemengde techniek. Het werk is netjes ingelijst en kan zo worden opgehangen. Fris passe partout, nette bijpassende lijst. Lijst goed gesloten. Door de spiegeling van het glas vertonen de foto's een paar hinderlijke schitteringen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Edouard Joseph Goerg (1893-1969) 

Frans FransAustralisch Australisch

Geplaatst door  pief55
Lid sinds 2014
14 verkochte items
Alle items van deze verkoper (8)
48 cm
60 cm
25.5 cm
34 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Haag,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd17-6-2021 om 11:43
Eindtijd27-6-2021 om 21:31
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken