• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Frits van Eeden - Gemengde techniek op papier, Horse World - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Frits van Eeden - Gemengde techniek op papier, Horse World - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Frits van Eeden - Gemengde techniek op papier, Horse World - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Frits van Eeden - Gemengde techniek op papier, Horse World - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Frits van Eeden - Gemengde techniek op papier, Horse World - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Frits van Eeden (1944)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekGouache
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen76.5 cm x 58 cm (h x b)
Lijst105 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQZW

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Frits van Eeden (1944)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (11)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30316 verkochte items
Alle items van deze verkoper (122)
Pinterest
83 cm
105 cm
58 cm
76.5 cm
Dit item is verkocht voor 80,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-03-2019 om 12:15
Eindtijd:18-03-2019 om 08:40
Biedingen (1)
carlalex
17 mrt. / 22:47
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.