Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde

Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!
Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!Jan Kagie (jr.) - Bij Rolde kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Kagie (jr.) (1907-1991)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen65 x 86 cm (h x b)
Incl. lijst74 x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Realistisch weergegeven Drents landschap bij Rolde in de typische stijl van Jan Kagie jr. 
Gaaf schilderij, dateert uit omstreeks 1950, onlangs voorzien van een nieuwe passende lijst. 
Het werk van Kagie dat landschappen, interieurs en stillevens omvat, is voor een groot deel realistisch, hoewel hij zich ook op een abstracte wijze uitte. Hij vervaardigde niet alleen olieverfschilderijen, maar eveneens pastels en aquarellen.
Een representatieve collectie uit zijn werk is te vinden in het Museum Van Bommel van Dam te Venlo en in overheids- en particuliere collecties. Rolde en omgeving werden vele malen uitgebeeld tevens maakte hij bijzonder mooie aquarellen op het eiland, Texel.
Uniek werk!
Conditie
ConditieGoed
Schilderij zit straks in het spierraam, aan de onderkant tegen de lijst zit een piep klein gaatje in het doek. Verder heeft het de tijd goed weerstaan. 
Lijst is nieuwe in passende kleur en stijl. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Eenrum, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd2-2-2023 om 16:15
Eindtijd15-2-2023 om 22:03
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEenrum,  Nederland