Mogens Balle - Mogens Balle: Kleurenlitho, Fantasie (CoBrA) - Verkocht

Mogens Balle: Kleurenlitho, Fantasie (CoBrA) kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Mogens Balle: Kleurenlitho, Fantasie (CoBrA) kopen? Bied vanaf 50!
Mogens Balle: Kleurenlitho, Fantasie (CoBrA) kopen? Bied vanaf 50!Mogens Balle: Kleurenlitho, Fantasie (CoBrA) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Mogens Balle (1921-1988)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Mooie kleurenlitho van de Deense CoBrA kunstenaar Mogens Balle. Zijn composities zijn zeer kleurrijk en vaak ook druk te noemen, een geliefd onderwerp in zijn werk zijn fantasiefiguren. Ook zijn er overeenkomsten te zien met het werk van Asger Jorn, die Mogens Balle zelf kende.

Titel: Fantasie
Jaartal:  Onbekend
Afmetingen beeld: 25 cm x 36 cm (afmetingen blad: 31,5 cm x 41,5 cm)
Oplage: 19/150
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (r.o.)
Ingelijst: Nee
Materiaal: Kleurenlitho op geschept papier

Conditie:
In zeer goede staat.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd27-11-2013 om 9:42
Eindtijd9-12-2013 om 9:42
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken