Netty Michels - Rondom de boerderij - Verkocht

Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!
Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!Netty Michels - Rondom de boerderij kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Netty Michels (1919-1995)
TypeSchilderij
Jaartal1972
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Netty is geboren in 1919,woonde en werkte in Eindhoven,pas tegen haar veertigste begon zij met schilderen.Ze schilderde het ongecompliceerde leven van alledag waarbij het geboortedorpje voor haar steeds een vruchtbare inspiratiebron vormde.Daarnaast treffen in haar schilderijen ook vaak de onwezenlijke sfeer van de droom en het sprookje evenals een levendig gevoel voor humor."Haar doekjes zijn een droomwereld waarin het weldadig is zich te verliezen"-zo schreef eens de directeur van het Mauritshuis H.R.Hoetink.Haar werken ademen een grote mate van naļviteit uit met een vriendelijke kijk op de samenleving  "Ik ben met een lach geboren", zei ze ooit eens naar aanleiding van de inhoud van haar werk. Heeft geexposeerd in binnen en buitenland,  naar aanleiding van een expositie van haar werk in Museum Kempenland werd een boekje over haar werk uitgebracht"Geschilderde vertellingen".

Conditie
ConditieGoed
in prima staat met goede doch eenvoudige inlijsting
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Schagen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Netty Michels (1919-1995)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Alkmaarde12de
Lid sinds 2020
19 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
70 cm
50 cm
60 cm
40 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieSchagen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-7-2020 om 15:15
Eindtijd23-7-2020 om 22:18
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken