Ru van Rossem - Kamelen, tekening met pastelkrijt (groot)

Ru van Rossem - Kamelen, tekening met pastelkrijt (groot) kopen? Bied vanaf 150!
Ru van Rossem - Kamelen, tekening met pastelkrijt (groot) kopen? Bied vanaf 150!Ru van Rossem - Kamelen, tekening met pastelkrijt (groot) kopen? Bied vanaf 150!Ru van Rossem - Kamelen, tekening met pastelkrijt (groot) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ru van Rossem (1924-2007)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpDieren
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen70 x 100 cm (h x b)
Passe-partout80 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooie, grote tekening van Ru van Rossem.  Tekening met pastelkrijt, met potlood gesigneerd rechtsonder, in zuurvrij passe-partout.  In zeer goede conditie.

Afmetingen: 110cm x 80cm (incl. passe-partout), 100cm x 70cm (blad)

Dit item moet worden opgehaald als de koper het passe-partout erbij wil hebben.  Door het passe-partout kan het blad niet opgerold worden en dus niet in een koker.  Als geen prijs op het passe-partout wordt gesteld dan kan het werk misschien verzonden worden zonder passe-partout (mits het blad opgerold kan worden en in een koker past).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Wat kleine vlekjes op het passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd28-12-2023 om 16:58
Eindtijd12-1-2024 om 20:07
Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland