Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!Ton van Summeren - Gemengde techniek op paneel, Tabula Nervus - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ton van Summeren (1953-2017)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1987
TechniekGemengde Techniek
DragerPaneel
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen151 x 151 cm (h x b)
Incl. lijst160 x 160 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Aangekocht bij The Living Room.  Dit werk (gemengde techniek waaronder foto en verf) werd getoond op de 43ste Biënnale van Venetië in 1988 (zie het etiket op de achterzijde). Bruikleen aan Stedelijk Museum De Lakenhal Leiden voor periode van 16 oktober 1993 t/m 9 januari 1994 en het Provinciaal Museum Hasselt van 19 februari t/m 30 april 1994.

Herkomst: Collectie Otto Schaap

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieGoed
Wat lichte oneffenheden/oppervlaktevuil.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ton van Summeren (1953-2017) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
10016 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
160 cm
160 cm
151 cm
151 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd4-12-2020 om 13:59
Eindtijd13-12-2020 om 22:24
Biedingen (33)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken