Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh - Verkocht

Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!
Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!Vincent van Gogh - Acht tekeningen van Vincent van Gogh kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Vincent van Gogh (1853-1890)
Type kunstwerkPrenten & Uitgaves
Jaartal1967
TechniekVaria
Afmetingen35 x 28 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Map met 8 tekeningen van Vincent Van Gogh uitgevoerd in koperdiepdruk.


Bij de jaarwisseling 1967-1968 heeft drukkerij Vada in samenwerking met Ir. Dr. V.W. van Gogh een map met koperdiepdrukken uitgebracht, in zeer beperkte oplage, aan de hand van de originele tekeningen van Vincent van Gogh.

De map bevat acht koperdiepdrukken en bestrijken de gehele periode van het kunstenaarsleven van Vincent van Gogh. Iedere tekening in koperdiepdruk heeft een beschrijving van het werk, in Nederlands en Engels.

Nederlandse en Engelse begeleidende tekst geschreven door Ir. Dr. V.W. van Gogh.

Conditie
ConditieRedelijk
Map beschadigd (zie foto's). 1 kreuk in eerste plaat link onderaan (zie foto).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bennekom, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Vincent van Gogh (1853-1890) 

Nederlands NederlandsFrans Frans

Geplaatst door  BennekomKunst
Lid sinds 2020
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (5)
28 cm
35 cm