Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. - Verkocht

Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!
Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!Willem Roelofs - Schilders in de Duinen. kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem Roelofs (1822-1897)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1847
Techniek Varia
Afmetingen 50 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt
Fraaie litho van Willem Roelofs.
Een afbeelding van 2 schilders die aan het werk zijn in de duinen. 
Typisch werk van wat we noemen de Haagse School.

Het talent van Willem Roelofs, is duidelijk te zien aan de kracht van de litho, prachtige bomen echt een top werk. Helaas zit er een scheur linksboven in het werk.  Echt een werk waar een papierrestaurateur mee aan de slag moet, om het werk nog te bewaren voor later.

De litho zit in een schitterende lijst, echter de lijst is rechtsboven beschadigd, het gipsen ornament is van de houten lijst afgegaan. Ook dit kan hersteld worden.

Gesigneerd in de steen linksonder, wat duidelijk te lezen is is  847 W. Roelofs. Gezien zijn leeftijd moet dit 1847 W. Roelofs. zijn.

Afhalen is gewenst bij dit werk.
Conditie
ConditieBeschadigd
Linksboven zit er een scheur in het werk (+/- 13 cm) van boven naar halverwege het papier. De lijst is rechtsboven beschadigd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Raamsdonksveer, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .