Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!
Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!Willem van Scheijndel - Acryl op doek, Zonder titel - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Willem van Scheijndel (1952-2017)
TypeSchilderij
Jaartal1995
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen110 x 100 cm (h x b)
Incl. lijst115 x 105 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kleurrijk doek in twee-kleurige houten lijst.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten
: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Paar lichte slijtageplekjes langs de randen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Willem van Scheijndel (1952-2017)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
2084 verkochte items
Alle items van deze verkoper (139)
105 cm
115 cm
100 cm
110 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd21-12-2021 om 15:28
Eindtijd30-12-2021 om 20:49
Biedingen (22)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken