Aart Bijl (1885-1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aart Bijl
Aart Bijl (1885-1962)

Aart Bijl (1885-1962)

Kunstenaar

Aart Bijl was een zeer bekende Rotterdamse graficus en schilder.Hij werd geboren in Rotterdam in 1885 en overleed in Den Haag in 1962.Hij studeerde aan de Akademie voor beeldende Kunsten in Rotterdam.Hij was een leerling van o.a. Ferdinand Oldewelt.Zelf gaf hij les aan o.a. Cees Broerse, Henk Fortuin en Kees Franse.Zijn onderwerpen waren goeddeels havengezichten en scheepsafbeeldingen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
Aart Bijl - Stam van een beuk kopen? Bied vanaf 35!
Aart Bijl (1885-1962) Nederlands Stam van een beuk
TechniekEts
Afmetingen54 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Aart Bijl - Bosrand met dennen kopen? Bied vanaf 35!
Aart Bijl (1885-1962) Nederlands Bosrand met dennen
TechniekEts
Afmetingen49 cm x 36.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Aart Bijl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aart Bijl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aart Bijl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aart Bijl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aart Bijl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aart Bijl!

Volg het aanbod kunst van Aart Bijl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aart Bijl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aart Bijl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aart Bijl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aart Bijl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aart Bijl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aart Bijl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aart Bijl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aart Bijl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aart Bijl?

Kunst kopen van Aart Bijl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aart Bijl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aart Bijl. Om meer kans te maken om de Aart Bijl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aart Bijl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.