Ad van Otterloo (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ad van Otterloo
Ad van Otterloo (1951)

Ad van Otterloo (1951)

Ad van OTTERLOO (Schiedam 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad van Otterloo - Kleurrijke zeefdruk, mooi gelijst kopen? Bied vanaf 95!
Ad van Otterloo (1951) Nederlands Kleurrijke zeefdruk, mooi gelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad van Otterloo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad van Otterloo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad van Otterloo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad van Otterloo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad van Otterloo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad van Otterloo!

Volg het aanbod kunst van Ad van Otterloo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad van Otterloo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad van Otterloo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad van Otterloo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad van Otterloo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad van Otterloo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad van Otterloo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad van Otterloo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad van Otterloo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad van Otterloo?

Kunst kopen van Ad van Otterloo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad van Otterloo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad van Otterloo. Om meer kans te maken om de Ad van Otterloo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad van Otterloo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.