Adriaan Cornelis (1912-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adriaan Cornelis
Adriaan Cornelis (1912-1972)

Adriaan Cornelis (1912-1972)

Kunstenaar

Adriaan Izak CORNELIS (Kruiningen 1912 - Rotterdam 1972)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Adriaan Cornelis - 1955 - aquarel - Haven Rotterdam / tekening - straat Rijnhaven kopen? Bied vanaf 60!
Adriaan Cornelis - 1955 - aquarel - Haven Rotterdam / tekening - straat RijnhavenTekening / Aquarel
Geplaatst dooralyna
Eindtijd 10-03-2023 om 21:24
Jaartal1955
TechniekAquarel
Afmetingen45 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Adriaan Cornelis - Wandelpad kopen? Bied vanaf 30!
Adriaan Cornelis - WandelpadSchilderij
Geplaatst doorDerlvdh
Eindtijd 19-03-2023 om 19:57
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen80 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Adriaan Cornelis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriaan Cornelis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriaan Cornelis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriaan Cornelis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriaan Cornelis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriaan Cornelis!

Volg het aanbod kunst van Adriaan Cornelis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriaan Cornelis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriaan Cornelis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriaan Cornelis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriaan Cornelis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriaan Cornelis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriaan Cornelis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriaan Cornelis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriaan Cornelis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriaan Cornelis?

Kunst kopen van Adriaan Cornelis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriaan Cornelis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriaan Cornelis. Om meer kans te maken om de Adriaan Cornelis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriaan Cornelis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.