Alain Le Foll (1934-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alain Le Foll
Alain Le Foll (1934-1981)

Alain Le Foll (1934-1981)

Kunstenaar

Alain Le FOLL (1934 - 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Alain Le Foll - Grote potloodgesigneerde en genummerde 11/130 kleurenlitho "rode rotsen" kopen? Bied vanaf 1!
Alain Le Foll - Grote potloodgesigneerde en genummerde 11/130 kleurenlitho "rode rotsen"Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorArtpointamsterdam
Eindtijd 02-04-2023 om 21:32
Jaartal1971
TechniekLitho
Afmetingen54 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Alain Le Foll

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alain Le Foll? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alain Le Foll. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alain Le Foll en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alain Le Foll te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alain Le Foll!

Volg het aanbod kunst van Alain Le Foll te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alain Le Foll te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alain Le Foll instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alain Le Foll kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alain Le Foll!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alain Le Foll kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alain Le Foll en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alain Le Foll via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alain Le Foll of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alain Le Foll?

Kunst kopen van Alain Le Foll begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alain Le Foll, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alain Le Foll. Om meer kans te maken om de Alain Le Foll te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alain Le Foll! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.