Albert Buikema (1949-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Buikema
Albert Buikema (1949-1994)

Albert Buikema (1949-1994)

Kunstenaar

Albert BUIKEMA (Waddinxveen 1949 - Herwijnen 1994)

De kunstschilder Albert Buikema is geboren op 2 maart 1949 te Waddinxveen en overleed op 45 jarige leeftijd op 11 januari 1994. Buikema was leerling van de Academies van Rotterdam en utrecht. Ook kreeg hij lessen van H.J. Wijngaard. Hij schilderde en tekende Kermissen, stadsgezichten, landschappen en ballerina's. Na zijn vestiging in Gorinchem schilderde hij steeds meer landschappen in de Betuwe. Hij had een eigen manier van werken, die je duidelijk terugvindt in zijn schilderijen. In het begin waren zijn werken nogal donker van aard, maar later werd zijn werk zeer luchtig en blond van kleur. Werk van Albert Buikema is over de gehele wereld verkocht en Buikema blijft nog steeds een zeer gewaardeerd kunstenaar door het bijzondere euvre die hij nagelaten heeft.

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Albert Buikema - Litho kopen? Bied vanaf 25!
Albert Buikema (1949-1994) Nederlands Litho
TechniekLitho
Afmetingen75 cm x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Albert Buikema - WINTER kopen? Bied vanaf 30!
Albert Buikema (1949-1994) Nederlands WINTER
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Albert Buikema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Buikema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Buikema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Buikema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Buikema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Buikema!

Volg het aanbod kunst van Albert Buikema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Buikema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Buikema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Buikema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Buikema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Buikema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Buikema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Buikema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Buikema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Buikema?

Kunst kopen van Albert Buikema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Buikema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Buikema. Om meer kans te maken om de Albert Buikema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Buikema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.