Alexander Gerhardus Dieperink (1901-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alexander Gerhardus Dieperink
Alexander Gerhardus Dieperink (1901-1972)

Alexander Gerhardus Dieperink (1901-1972)

Alexander Gerhardus DIEPERINK (1901 - 1972)

Aangeboden items
3
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Alexander Gerhardus Dieperink - Berglandschappen - 4 Gemengde technieken kopen? Bied vanaf 27!
Alexander Gerhardus Dieperink (1901-1972) Nederlands Berglandschappen - 4 Gemengde technieken
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen13 x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 27
Bied mee Bied mee
Alexander Gerhardus Dieperink - Langs de kade kopen? Bied vanaf 45!
Alexander Gerhardus Dieperink (1901-1972) Nederlands Langs de kade
TechniekDroge Naald
Afmetingen23 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alexander Gerhardus Dieperink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alexander Gerhardus Dieperink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alexander Gerhardus Dieperink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alexander Gerhardus Dieperink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alexander Gerhardus Dieperink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alexander Gerhardus Dieperink!

Volg het aanbod kunst van Alexander Gerhardus Dieperink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alexander Gerhardus Dieperink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alexander Gerhardus Dieperink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alexander Gerhardus Dieperink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alexander Gerhardus Dieperink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alexander Gerhardus Dieperink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alexander Gerhardus Dieperink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alexander Gerhardus Dieperink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alexander Gerhardus Dieperink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alexander Gerhardus Dieperink?

Kunst kopen van Alexander Gerhardus Dieperink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alexander Gerhardus Dieperink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alexander Gerhardus Dieperink. Om meer kans te maken om de Alexander Gerhardus Dieperink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alexander Gerhardus Dieperink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.