Amilcare Santini (1910-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Amilcare Santini
Amilcare Santini (1910-1975)

Amilcare Santini (1910-1975)

Kunstenaar

Amilcare SANTINI (1910-1975)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Amilcare Santini - Beeld vervaardigd uit resin kopen? Bied vanaf 35!
Amilcare Santini - Beeld vervaardigd uit resinBeeld / Object
Geplaatst doorPanter
Eindtijd 17-02-2023 om 21:55
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen30 cm x 37 cm x 13 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Amilcare Santini - beeld lamp kopen? Bied vanaf 75!
Amilcare Santini - beeld lampBeeld / Object
Geplaatst doorRenaissance
Eindtijd 07-02-2023 om 22:36
Jaartal1936
TechniekMarmer
Afmetingen69 cm x 21 cm x 21 cm (h x b x d)
Gewicht5000 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Amilcare Santini

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Amilcare Santini? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Amilcare Santini. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Amilcare Santini en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Amilcare Santini te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Amilcare Santini!

Volg het aanbod kunst van Amilcare Santini te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Amilcare Santini te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Amilcare Santini instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Amilcare Santini kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Amilcare Santini!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Amilcare Santini kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Amilcare Santini en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Amilcare Santini via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Amilcare Santini of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Amilcare Santini?

Kunst kopen van Amilcare Santini begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Amilcare Santini, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Amilcare Santini. Om meer kans te maken om de Amilcare Santini te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Amilcare Santini! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.