Anco van der Haar (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anco van der Haar
Anco van der Haar (1953)

Anco van der Haar (1953)

Kunstenaar

Anco van der HAAR (Waddinxveen, 1953), schilder, graficus te Utrecht.

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anco van der Haar - Acht hoofden, litho kopen? Bied vanaf 55!
Anco van der Haar (1953) Nederlands Acht hoofden, litho
TechniekLitho
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Anco van der Haar - Creo, litho kopen? Bied vanaf 65!
Anco van der Haar (1953) Nederlands Creo, litho
TechniekLitho
Afmetingen70 x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anco van der Haar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anco van der Haar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anco van der Haar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anco van der Haar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anco van der Haar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anco van der Haar!

Volg het aanbod kunst van Anco van der Haar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anco van der Haar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anco van der Haar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anco van der Haar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anco van der Haar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anco van der Haar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anco van der Haar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anco van der Haar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anco van der Haar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anco van der Haar?

Kunst kopen van Anco van der Haar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anco van der Haar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anco van der Haar. Om meer kans te maken om de Anco van der Haar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anco van der Haar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.