• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Andre Goezu (1939)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Andre Goezu

Andre Goezu (1939)

Kunstenaar

Andre GOEZU (Antwerpen 1939). Gebruikt ook de naam Andre Gouzu.

sinds 1968 woon en werkzaam in Parijs.Is gastprofessor aan de Ecole National des Beaux Arts in Parijs. Een befaamd schilder en graficus.

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Andre Goezu - De naakte dame kopen? Bied vanaf 400!
Andre Goezu - De naakte dame

Schilderij

Geplaatst doorMarcel890

Eindtijd02-02-2022 om 22:30

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen103 cm x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Andre Goezu

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andre Goezu? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andre Goezu. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andre Goezu en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andre Goezu te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andre Goezu!

Volg het aanbod kunst van Andre Goezu te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andre Goezu te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andre Goezu instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andre Goezu kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andre Goezu!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andre Goezu kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andre Goezu en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andre Goezu via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andre Goezu of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andre Goezu?

Kunst kopen van Andre Goezu begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andre Goezu, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andre Goezu. Om meer kans te maken om de Andre Goezu te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andre Goezu! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.