Anke Land (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anke Land
Anke Land (1946)

Anke Land (1946)

Anke Land: (Surhuisterveen 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anke Land - Zonder titel kopen? Bied vanaf 40!
Anke Land (1946) Nederlands Zonder titel
Techniek Sjabloondruk
Afmetingen 40 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anke Land

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anke Land? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anke Land. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anke Land en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anke Land te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anke Land!

Volg het aanbod kunst van Anke Land te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anke Land te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anke Land instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anke Land kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anke Land!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anke Land kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anke Land en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anke Land via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anke Land of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anke Land?

Kunst kopen van Anke Land begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anke Land, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anke Land. Om meer kans te maken om de Anke Land te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anke Land! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.