Anke Sinninghe-ter Gast (1909)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anke Sinninghe-ter Gast
Anke Sinninghe-ter Gast (1909)

Anke Sinninghe-ter Gast (1909)

Kunstenaar

Anke SINNINGHE-TER GAST (Bloemendaal 1909)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Anke Sinninghe-ter Gast - Ingelijste aquarel , Clowns – 1977 – Lijst 54 x 72 cm. kopen? Bied vanaf 50!
Anke Sinninghe-ter Gast - Ingelijste aquarel , Clowns – 1977 – Lijst 54 x 72 cm.Tekening / Aquarel
Geplaatst doorkunst_ikhebje
Eindtijd 05-03-2023 om 16:32
Jaartal1977
TechniekAquarel
Afmetingen54 cm x 72.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Anke Sinninghe-ter Gast

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anke Sinninghe-ter Gast? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anke Sinninghe-ter Gast. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anke Sinninghe-ter Gast en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anke Sinninghe-ter Gast te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anke Sinninghe-ter Gast!

Volg het aanbod kunst van Anke Sinninghe-ter Gast te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anke Sinninghe-ter Gast te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anke Sinninghe-ter Gast instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anke Sinninghe-ter Gast kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anke Sinninghe-ter Gast!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anke Sinninghe-ter Gast kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anke Sinninghe-ter Gast en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anke Sinninghe-ter Gast via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anke Sinninghe-ter Gast of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anke Sinninghe-ter Gast?

Kunst kopen van Anke Sinninghe-ter Gast begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anke Sinninghe-ter Gast, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anke Sinninghe-ter Gast. Om meer kans te maken om de Anke Sinninghe-ter Gast te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anke Sinninghe-ter Gast! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.