Anneke Kuyper (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anneke Kuyper
Anneke Kuyper (1942)

Anneke Kuyper (1942)

Anneke KUYPER (Den Haag 1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anneke Kuyper - Kopergravure kopen? Bied vanaf 10!
Anneke Kuyper (1942) Nederlands Kopergravure
Techniek Gravure
Afmetingen 36 x 49.5 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anneke Kuyper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anneke Kuyper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anneke Kuyper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anneke Kuyper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anneke Kuyper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anneke Kuyper!

Volg het aanbod kunst van Anneke Kuyper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anneke Kuyper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anneke Kuyper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anneke Kuyper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anneke Kuyper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anneke Kuyper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anneke Kuyper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anneke Kuyper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anneke Kuyper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anneke Kuyper?

Kunst kopen van Anneke Kuyper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anneke Kuyper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anneke Kuyper. Om meer kans te maken om de Anneke Kuyper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anneke Kuyper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.