Annie Leibovitz (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annie Leibovitz
Annie Leibovitz (1949)

Annie Leibovitz (1949)

Kunstenaar

Annie LEIBOVITZ (Waterbury 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Annie Leibovitz - Fotoboek:the Rolling Stones on Tour kopen? Bied vanaf 100!
Annie Leibovitz - Fotoboek:the Rolling Stones on TourKunstboeken
Geplaatst doorMariskaL
Eindtijd 10-09-2022 om 22:52
Jaartal1978
Afmetingen30 cm x 30 cm (h x b)

Kunst kopen van Annie Leibovitz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annie Leibovitz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annie Leibovitz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annie Leibovitz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annie Leibovitz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annie Leibovitz!

Volg het aanbod kunst van Annie Leibovitz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annie Leibovitz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annie Leibovitz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annie Leibovitz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annie Leibovitz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annie Leibovitz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annie Leibovitz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annie Leibovitz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annie Leibovitz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annie Leibovitz?

Kunst kopen van Annie Leibovitz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annie Leibovitz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annie Leibovitz. Om meer kans te maken om de Annie Leibovitz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annie Leibovitz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.