Ans van Dijk (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ans van Dijk
Ans van Dijk (1962)

Ans van Dijk (1962)

Kunstenaar

Ans van DIJK (1962)

Schilder, graficus, illustrator.

Opleiding:

Ans van Dijk ging vanaf 1984 naar de Kunstacademie in Den Bosch, vervolgens studeerde ze vanaf 1988 aan de Kunstacademie van Florence.

Van 1989 startte Ans van Dijk te werken als grafisch ontwerper en illustrator, wat ze combineerde met het geven van schilderles. Sinds 1997 wijdt ze zich volledig aan het maken van kunst. Aanvankelijk was haar werk een synthese van klassiek aquarel, grafische vlakverdeling en een moderne compositie. Sinds 1999 werkt Van Dijk vooral met acryl op linnen en maakt zij grafiek. Inspiratie voor haar werk zijn de magisch realisten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
493
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (35 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ans van Dijk (1962) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 493 items van Ans van Dijk (1962) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 35 mensen die Ans van Dijk (1962) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ans van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ans van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ans van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ans van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ans van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ans van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Ans van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ans van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ans van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ans van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ans van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ans van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ans van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ans van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ans van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ans van Dijk?

Kunst kopen van Ans van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ans van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ans van Dijk. Om meer kans te maken om de Ans van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ans van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.