Arien van Waterland (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Arien van Waterland
Arien van Waterland (1934)

Arien van Waterland (1934)

Ariën van WATERLAND (Amsterdam, 1934)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arien van Waterland - mijmerende jongen kopen? Bied vanaf 85!
Arien van Waterland (1934) Nederlands mijmerende jongen
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 61 x 51 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Karton
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arien van Waterland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arien van Waterland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arien van Waterland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arien van Waterland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arien van Waterland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arien van Waterland!

Volg het aanbod kunst van Arien van Waterland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arien van Waterland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arien van Waterland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arien van Waterland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arien van Waterland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arien van Waterland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arien van Waterland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arien van Waterland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arien van Waterland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arien van Waterland?

Kunst kopen van Arien van Waterland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arien van Waterland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arien van Waterland. Om meer kans te maken om de Arien van Waterland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arien van Waterland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.